ابراهیم در گلستان Ebrahim dar golestan (1984)

فیلم عروسکی ابراهیم در گلستان Ebrahim dar golestan داستان گوشهای از زندگی حضرت ابراهیم و مبارزه او بر ضد بت پرستی هستش که در شهر بابل و 3600 سال قبل ا ... ادامه متن
- ایران
- 2+ ساعت
- دوبله
- 3+ سال
- HD
فیلم عروسکی ابراهیم در گلستان Ebrahim dar golestan داستان گوشهای از زندگی حضرت ابراهیم و مبارزه او بر ضد بت پرستی هستش که در شهر بابل و 3600 سال قبل ا ... ادامه متن
فیلم عروسکی ابراهیم در گلستان Ebrahim dar golestan داستان گوشهای از زندگی حضرت ابراهیم و مبارزه او بر ضد بت پرستی هستش که در شهر بابل و 3600 سال قبل از هجرت پیامبر اکرم اتفاق میافته. در آن زمان مردم بابل در آغوش گمراهی روزگار میگذراندن، از سنگها بت میتراشیدن و آنها را پروردگار و خدای خود میخواندن و کفر و بت پرستی بابل رو فرا گرفته بود. ثروتمندان و درباریان زیر سایه قدرت شیطانی نمرود به محرومین و ستم دیدگان ظلم میکردن. یک روز که یکی از ثروتمندان شهر، داشت بردگان رو از سرزمینهای دور با کشتی به شهر میآورد. در حین سفرشون تو طوفان و رعد و برق دریا گیر میافتن و کشتی با تمام افراد داخلش غرق میشه و تنها یک نفر که راهنمای آنها بوده میتونه نجات پیدا کنه.
یکی از وزرا پیش نمرود میره و با جمله «فرمانروای بزرگ همیشه جاودان باشند» حرفهاش رو شروع میکنه. نمرود از او در مورد اتفاقی که افتاده میپرسه و وزیر هم در جواب در مورد غرق شدن یکی دیگه از کشتیها میگه و بعد دلیل این اتفاق رو به خاطر دچار شدن به خشم خدایان میدونه. راهنما که تنها نجات یافته هستش، نزد نمرود میآید و عرض سلام و ارادت میکنه و میگه که نمیتونستیم در مقابل خشم خدایان مقاومت کنیم و تمام سعیمون رو برای نجات کشتی انجام دادیم. نمرود که قدرت خودش رو از قدرت بتها بالاتر میدونه و خودش رو خدای خدایان قلمداد میکنه، از بیلیاقتی وزیران و راهنما در مورد غرق شدن کشتی انتقاد میکنه. نمرود مرگ بردگان رو به آزادیشون تعبیر میکنه و از اینکه بردگان بدون فرمان او مردند، عصبانی هستش و دستور میده که راهنما رو جلوی شیرهای گرسنه بندازن.
تا الان فهمیدیم که نمرود پادشاه ستمگری هستش که خودش رو خدای خدایان میدونه. آیا کسی هست که بتونه قدرت نمرود رو زیر سؤال ببره؟ خودتون فیلم زیبای ابراهیم در گلستان رو ببینید و از دیدن این فیلم زیبا و هیجانانگیز لذت ببرید. شخصیتهای اصلی فیلم ابراهیم در گلستان، نمرود و حضرت ابراهیم (ع) هستند.
در صورتی که از فیلم عروسکی ابراهیم در گلستان خوشتون اومده، فیلم دزد عروسکها رو هم میتونید توی همین سایت ببینید و دنبال کنید.
این فیلم به نویسندگی و کارگردانی ایرج امامی، در سال 1361 ساخته شده است.