نخستین جلسه شورای راهبری رویداد پیچینگ انیمیشن رویازی امروز، 18 اردیبهشت ماه در مرکز معاونت و همکاری های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری برگذار شد. پیچینگ انیمیشن ایران با نمانام رویازی اولین دوره خود را در سال 97 با همکاری مرکز همکاری های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری، مرکز تلویزیون و انیمیشن حوزه هنری و شرکت پیام افزار پیک آسا و VOD آفرینک شروع کرده است.
حاضرین این جلسه از نهادهای دانشگاهی، دولتی و خصوصی مختلف تشکیل شده بودند. آﻗﺎي دﮐﺘﺮ ﮐﺮﯾﻤﯽ ﺻﺎرﻣﯽ ﻣﺪﯾﺮ ﮐﻞ ﺳﯿﻨﻤﺎﯾﯽ و ﺗﺌﺎﺗﺮ ﮐﺎﻧﻮن ﭘﺮورش ﻓﮑﺮي ﮐﻮدﮐﺎن و ﻧﻮﺟﻮاﻧﺎن، آقای کاشفی پور ﻣﺪﯾﺮ ﻣﺮﮐﺰ ﺣﻮزه ﻫﻨﺮي دﯾﺠﯿﺘﺎل ﺳﺎزﻣﺎن ﺗﺒﻠﯿﻐﺎت اﺳﻼﻣﯽ، آﻗﺎي ﮐﺎوه ﻣﺪﯾﺮ ﻣﺮﮐﺰ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮن و اﻧﯿﻤﯿﺸﻦ ﺣﻮزه ﻫﻨﺮي، آﻗﺎي اﺳﮑﻮﯾﯽ ﻋﻀﻮ ﻫﯿﺌﺖ ﻣﺪﯾﺮه اﻧﺠﻤﻦ صنف ﮐﺎرﮔﺮي اﻧﯿﻤﯿﺸﻦ اﺳﺘﺎن ﺗﻬﺮان، آقای ایل بیگی قائم مقام بنیاد فارابی، آقای دکتر اکبر عالمی عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس، آقای دکتر مهدی نیامنش مدیرعامل شرکت پیام افزار پیک آسا و مسئولانی دیگر از صدا و سیما و سازمان تبلیغات اسلامی و نهادهای مرتبط حاضرین جلسه بودند.
در ابتدای جلسه آقای آقایی به عنوان نماینده تیم برگذاری رویداد به شرح و توضیح فلسفه و چرایی پیچینگ در سطح بین الملل و لزوم اجرای آن در کشور پرداختند. لزوم ایجاد مرجعیت محتوایی انیمیشن و حمایت و آموزش برای تولید کنندگان انیمیشن در ایران و ایجاد فرصتی برای بازاریابی و فروش محصولات انیمیشنی از اهداف پیچینگ رویازی خواهد بود.
پس از ایشان دکتر عالمی صحبت شان را با مضمون اهداف هنر و لزوم توجه و اهمیت بیشتر و جدی گرفتن این زمینه شروع کردند. دکتر عالمی با انتقاد از نوع برنامه سازی تلویزیونی و تبلیغ مستقیم همراه با ابراز ایدئولوژی در بلندگو، از ناکارآمد بودن اینگونه تبلیغات گفتند و هنر خوب را هنری معرفی کردند که در نهایت به تربیت آدم بپردازد. این هنر با مقاومت در برابر تبلیغ مستقیم مفاهیم و شعار دادن، میتواند زمینه را برای تاثیر گذاری و رسوخ در جامعه باز کند.
بعد از دکتر عالمی آقای ایل بیگی به عنوان نماینده فارابی (بزرگترین تولید کننده سینمایی ایران) از برگذاری چنین رویدادی بسیار ابراز خرسندی و شادمانی کردند و در مورد کمک هایی که این نهاد میتواند به رویازی بکند صحبت کردند.
دکتر مهدی نیامنش به عنوان نماینده تنها نهاد خصوصی حاضر در جلسه (شرکت پیک آسا که وظیفه اجرایی رویداد را بر عهده دارد) از VOD آفرینک و شکل گیری ایده و اجرای آن گفتند. ایشان با تاکید بر اهمیت محتوا در بازار دیجیتال و اشاره به فراخوان ایده و ساخت انیمیشن که آفرینک در سال گذشته برگذار کرده بود از نبود محتوای کافی و گسترده انیمیشن ایرانی گلایه کردند. دکتر نیامنش در ادامه ابراز امیدواری کرد که رویداد رویازی بتواند زمینه را برای تولید و تامین محتوا ایجاد کند.
در ادامه هر کدام از مدعوین راجع به رویداد صحبت و نقطه نظرات و نگرانی ها و امیدواری های خود را راجع به آن بیان کردند. فضای کلی جلسه همانقدر که امیدوار به برگذاری خوب و با کیفیت رویازی و تبدیل آن به یک اتفاق مهم و تاثیر گذار بود، نسبت به چالش ها و مشکلات آن هم نگران بود. در پایان با رونمایی از لوگوی رویداد در مورد زمان ثبت نام و مراحل اجرایی رویداد هم توضیحات تکمیلی ارائه شد.